Bestelling en levering

Bestel direct in de webshop of kom eerst langs in onze showroom te Boxtel.

Prijzen

Alle genoemde bedragen zijn incl. BTW.

Betalen

U kunt uw bestelling direct betalen met iDEAL of middels een overboeking op ING Bankrekening 8422365 t.n.v. Villa Pietha. Wanneer u uw bestelling komt ophalen kunt u ook contant of met PIN betalen.

Verzending per post

Wanneer u bij het afronden van uw bestelling kunt kiezen voor de optie ‘verzenden’, betreft dit kleinere artikelen die met TNT pakketpost verzonden kunnen worden. Wij hanteren daarvoor de tarieven van TNT post voor standaard verzending. Het is mogelijk dat wij contact met u opnemen voor aangepaste verzending en de daarbij behorende kosten (verzekerd en/of aangetekend, brievenbuspost).

Schade (of verlies) aan de door u gekochte artikelen bij verzending, zijn geheel voor eigen risico en Villa Pietha kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Verzending vindt plaats na ontvangst van uw betaling.

Ophalen

Bij de afronding van uw bestelling kunt u ook kiezen voor de optie ‘ophalen’. In dat geval wordt er contact met u opgenomen om een afspraak te maken. Ophaaladres is in Boxtel.

Bezorgen

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw bestelling op te halen en het ook niet mogelijk is om de artikelen met pakketpost te versturen, kunnen wij eventueel bezorgen. Dit alles is afhankelijk van afstand en reistijd (vanaf Boxtel) en grootte van bestelling. Afspraken en kostenberekening altijd in overleg. Neem hiervoor contact op via e-mailadres info@antieke-tafels.com of  via de telefoon: +31 (6) 2139 0609.

Een exacte prijsopgave voor de bezorging is  afhankelijk van factoren zoals afstand, aankoopbedrag en veerdiensten en wordt altijd bepaald in overleg met de klant.