Bestelling en levering

Bestel direct in de webshop of kom eerst langs in onze toonkamer te Boxtel.

Prijzen
Alle genoemde bedragen zijn incl. BTW en exclusief levering.

Betalen
U kunt uw bestelling betalen middels een overboeking op IBAN: NL50 RABO 0305 9335 66 t.n.v. Villa Pietha. Wanneer u uw bestelling komt ophalen kunt u ook contant of met PIN betalen.

Verzending per post
Vanwege de breekbaarheid van de accessoires, verzenden wij alleen per post in overleg met, en voor rekening en risico van, de klant. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om breekbare spullen op te komen halen, neem dan even contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Ophalen
Bij de afronding van uw bestelling kunt u kiezen voor de optie ‘ophalen’. In dat geval wordt er contact met u opgenomen om een afspraak te maken. Ophaaladres is in Boxtel, Noord-Brabant.

Bezorgen
Wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw bestelling op te halen, kunnen wij eventueel bezorgen. Dit alles is afhankelijk van afstand en reistijd (vanaf Boxtel, Noord-Brabant) en grootte van bestelling. Afspraken en kostenberekening altijd in overleg. Neem hiervoor contact op via e-mailadres info@antieke-tafels.com of via de telefoon: +31 (6) 2139 0609. Wanneer wij bezorgen, gebeurt dat nadrukkelijk voor rekening en risico van de klant.

Een exacte prijsopgave voor de bezorging is afhankelijk van factoren zoals afstand, aankoopbedrag en veerdiensten en wordt altijd in overleg bepaald.

Retourneren
Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet tevreden bent over uw aankoop. Hoewel wij de foto’s en informatie zo natuurgetrouw mogelijk over laten komen, kan een product niet aan uw verwachtingen voldoen. Wij raden daarom aan om uw aankoop te komen ophalen, zodat u deze vooraf uitgebreid kunt bekijken.