Bestel direct in de webshop of kom eerst langs in onze toonkamer te Boxtel.

Prijzen

Alle genoemde bedragen zijn incl. BTW.

Betalen

U kunt uw bestelling betalen middels een overboeking op IBAN: NL50 RABO 0305 9335 66 t.n.v. Villa Pietha. Wanneer u uw bestelling komt ophalen kunt u ook contant of met PIN betalen.

Verzending per post

Vanwege de breekbaarheid van de accessoires, kunnen wij dit helaas niet verzenden per post. Mocht u niet in de gelegenheid zijn op dit op te komen halen, neem dan even contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Ophalen

Bij de afronding van uw bestelling kunt u kiezen voor de optie ‘ophalen’. In dat geval wordt er contact met u opgenomen om een afspraak te maken. Ophaaladres is in Boxtel, Noord-Brabant.

Bezorgen

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw bestelling op te halen, kunnen wij eventueel bezorgen. Dit alles is afhankelijk van afstand en reistijd (vanaf Boxtel, Noord-Brabant) en grootte van bestelling. Afspraken en kostenberekening altijd in overleg. Neem hiervoor contact op via e-mailadres info@antieke-tafels.com of via de telefoon: +31 (6) 2139 0609.

Een exacte prijsopgave voor de bezorging is afhankelijk van factoren zoals afstand, aankoopbedrag en veerdiensten en wordt altijd in overleg bepaald.

Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet tevreden bent over uw aankoop. Hoewel wij de foto’s en informatie zo natuurgetrouw mogelijk over laten komen, kan een product niet aan uw verwachtingen voldoen. Wij raden daarom aan om uw aankoop te komen ophalen, zodat u deze vooraf uitgebreid kunt bekijken.