Villa Pietha
Antieke-tafels.com is een webshop van Villa Pietha, gespecialiseerd in Franse tafels.

Antieke tafels inkopen Frankrijk - Villa Pietha

Villa Pietha is een importeur van Frans antiek en brocante, waarbij we ons voornamelijk richten op robuuste, antieke tafels. Antieke tafels van honderden jaren oud, waar echt een verhaal en geschiedenis achter zit. Een tafel die leeft, waar met heel de familie aan gegeten en gelachen kan worden. Daar zijn wij constant naar op zoek.

Ooit is Villa Pietha begonnen als cadeauwinkel, maar al snel bleek dat eigenares Pietha Vugs liever zocht naar mooie spullen die niemand had. Spullen met een verhaal, gevonden bij een boertje wat zijn inboedel verkocht, verscholen onder het stof, of op een marktje in een verlaten dorp. Waar een ander denkt niks te vinden, daar vindt Pietha juist de echte schatten, dat is haar passie en kracht.

Alles wat u vindt in deze webshop of in onze toonkamer is door Pietha zorgvuldig uitgezocht en geïmporteerd uit Frankrijk. Met liefde schoongemaakt & opgeknapt. Alleen de allermooiste meubels vinden hier een plekje. Bent u naar iets speciaals opzoek? Ook daar kunnen we bij helpen. Deel het met Pietha en we gaan op zoek.

Naast deze webshop hebben we ook een toonkamer waar u alle meubels in het echt kunt bewonderen. Ook voor onderhoud en reparatie, onderhoudsmiddelen en het afhalen van bestelde meubels en accessoires kunt u hier terecht. We zijn open op zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Eventueel kunt u een afspraak maken om op een ander moment langs te komen. Tot snel!

Contact opnemen