Over ons

Wij importeren antiek uit Frankrijk en Zweden, waarbij we ons voornamelijk richten op antieke tafels.

Na 10 jaar een winkel met antiek en brocante te hebben gehad, zijn we daar mee gestopt om iets anders te doen. Maar het bloed kruipt waar het niet kruipen kan en daarom hebben we een aantal jaar geleden besloten om deze webshop te starten. En dat is wat we nu doen. We zoeken samen in Frankrijk en Zweden naar de mooiste meubels. We houden van dat stoere, dat rauwe, dat sleetse. We richten ons vooral op lange leeftafels: om lekker aan te borrelen, te eten, te spelen en te werken met het hele gezin.

We geven meubels een tweede leven

We vinden het fantastisch om de mooiste meubels voor jou op de kop te tikken, om ze een tweede leven te geven. We knappen ze op, restaureren de tafels en passen ze indien gewenst naar jouw smaak aan. Ze zijn inmiddels zo schaars in Nederland dat het voor ons een extra kick is als we weer een prachtexemplaar op te kop tikken. En om ze dan bij jou in huis te zien staan is echt de kers op de taart.

Loods in Sint-Oedenrode

Naast onze webshop hebben we een loods waar we bijna elke zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur aan het werk zijn. je bent altijd welkom om te komen kijken en de sfeer te proeven. Bel je even als je ons komt bezoeken? Dan weet je zeker dat je niet voor een gesloten deur staat!